Visie & Missie

transparant, smaakvol & diervriendelijk varkensvlees

Diervriendelijk varkensvlees

‘t Krulstaartje vindt dat je pas van diervriendelijk varkensvlees kan spreken, wanneer de varkens minimaal het gedrag kunnen uitvoeren waar varkens om bekend staan. Namelijk, wroeten in de wei. Veel biologische varkens kunnen niet genieten van de grond onder hun voeten. De meeste biologische varkens zien namelijk helemaal geen wei in hun leven. Volgens het biologisch keurmerk is het niet verplicht om weidegang voor vleesvarkens toe te passen. Om die reden produceert ‘t Krulstaartje niet onder het biologisch keurmerk, maar concurreert het er juist mee. Wij vinden het belangrijk dat onze varkens het grootste deel van hun leven in de wei hebben gelopen. Daarom kunnen wij onze varkens, weidevarkens noemen!

We vinden het belangrijk dat onze kijk op het bedrijf voor iedereen duidelijk is. Daarom hebben we voor ons bedrijf een visie en missie ontwikkeld, dit laat zien waar wij naar toe werken. Daarnaast bent u vrij om onze kernwaarden te bekijken, hierin leest u waar wij ons als varkensbedrijf ten opzichte van onze concurrenten op onderscheiden. 

Onze visie

Diervriendelijk en smaakvol weidevarkensvlees bereikbaar maken voor iedereen.

diervriendelijk varkensvlees gemaakt van weidevarkens van 't Krulstaartje

Onze missie

Het smaakvolste en meest diervriendelijkste weidevarkensvlees verkopen van Nederland!

Wat maakt ons diervriendelijk varkensvlees uniek?

Wat ons weidevarkensbedrijf onderscheidend maakt ten opzichte van andere varkensbedrijven, is omdat wij ons focussen op de volgende drie pijlers. Voor een uitgebreide en overzichtelijke uitleg per pijler kunt u klikken op meer informatie of gaat u naar onze kernwaarden.

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn om op de hoogte te blijven!