Verkooppunten 't Krulstaartje weidevarkens

Waar is het vlees van 't Krulstaartje Weidevarkens te koop?

Vanaf nu is het diervriendelijke en smaakvolle weidevarkensvlees van ‘t Krulstaartje te koop bij de volgende verkooppunten: Slagerij & Traiteur ‘t Smaakhuys in Dongen, online slagerij De Pure Slager in Alphen en Maison Moes in het Ginneken Breda. 

't Smaakhuys

Het weidevarkensvlees van 't Krulstaartje is momenteel te koop bij slagerij & traiteur ‘t Smaakhuys in Dongen. Onze trotse partner waar ons scharrelvlees van onze buitenvarkens vanaf dag één verkrijgbaar is.

't Smaakhuys
Hoge Ham 30
5104JG Dongen
W: www.tsmaakhuys.nl
T: 0162-312316

Logo verkooppunten 't Krulstaartje - de Pure Slager
De Pure Slager

't Krulstaartje is vanaf nu ook te bestellen bij online slagerij. De Pure Slager voldoet voor 100% aan de vraag naar puur, ambachtelijk vlees en is voor iedereen, of je nu allergeenvrij vlees zoekt of vlees zonder E-nummers. Een compleet assortiment met de smaak van vroeger, op natuurlijke basis, puur en ambachtelijk - en dat proef je!

De Pure Slager
Online slagerij voor Brabant
Altijd gratis bezorging!
w: www.depureslager.nl
T: +31 6 37 31 80 96
E: Info@depureslager.nl

Maison Moes

Vanaf 20 Januari is het weidevarkensvlees van 't Krulstaartje ook te koop bij slagerij & Traiteur Maison Moes in het Ginneken in Breda.

Maison Moes
Prins Hendrikstraat 192
4835PT Breda
W: www.maisonmoes.nl
T: 076-5655815
M: Mail@maisonmoes.nl

Verkooppunten 't Krulstaatje weergeven op de kaart

In de aanklikbare kaart kunt u zien waar de verkooppunten van ‘t Krulstaartje zijn gevestigd, deze zijn aangegeven met blauwe boodschappentasjes. Daarnaast kunt u zien waar ‘t Krulstaartje gevestigd is, dit wordt aangegeven met het logo van ‘t Krulstaartje.

Ook partner worden?

Bent u als slager, cateraar of horecaondernemer ook geïnteresseerd om ons uniek weidevarkensvlees te verkopen. We leiden u graag rond over onze boerderij en vertellen u graag wat meer over ons concept, dus maak gerust een afspraak voor een bedrijfsbezoek! Dit kunt u doen via onze contact pagina

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven!

Volg ons op Facebook, Instagram, Twitter of LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.