Vlees kopen bij
't Krulstaartje

Bij ‘t Krulstaartje zijn we toegewijd aan het leveren van duurzaam en verantwoord varkensvlees van hoge kwaliteit. Als één van de eerste regeneratieve buitenvarkenshouderij zetten we ons in voor het welzijn van onze varkens en de planeet.

 

Vlees bestellen bij 't Krulstaartje

Hoe worden onze dieren gehouden?

Onze varkens hebben de vrijheid om buiten te bewegen, te spelen en te wroeten in een stressvrije omgeving. We geloven dat deze levensstijl leidt tot een gezond en gelukkig dier en een smaakvol eindproduct. Door onze varkens op deze manier te houden, creëren we een gezonde en evenwichtige omgeving die niet alleen de dieren ten goede komt, maar ook de lokale gemeenschap en het milieu.


Vlees kopen direct van de boerderij

We zijn geen slagerij, maar bieden ons vlees rechtstreeks van onze boerderij aan via onze webshop. Zo kunnen we de kwaliteit van ons vlees garanderen en onze klanten een persoonlijke service bieden. Ons varkensvlees wordt vers en vacuüm verpakt geleverd, zodat het lekker lang houdbaar blijft. Bovendien kun je ervoor kiezen om je bestelling bij ons op te halen of het bij je thuis te laten bezorgen. De bezorging loopt via buitengewonevarkens.nl zo kunnen we door heel het land met uitzondering van de waddeneilanden ons vlees afleveren. 

Bij ‘t Krulstaartje kun je verschillende soorten varkensvlees kopen, zoals karbonades, riblappen, gehakt en nog veel meer. We verkopen ons vlees in pakketten, maar we kijken altijd naar de wensen van de klant. Al ons vlees is afkomstig van onze eigen regeneratief gehouden buitenvarkens. Door ons te richten op regeneratieve landbouw, streven we naar een duurzame toekomst voor zowel de omgeving als de planeet.

Hoe jouw bestelling bijdraagt aan een beter milieu

We hechten veel waarde aan transparantie en eerlijkheid. We willen onze klanten graag laten zien hoe ons vlees geproduceerd wordt en welke stappen we nemen om een duurzaam product te leveren. Onze varkens hebben een voeding die bestaat uit eigen samengesteld voer, aangevuld met voedsel en kruiden die in de weides groeien. Dit zorgt voor een heerlijk en verantwoord stukje vlees op jouw bord.

Door bij ‘t Krulstaartje te bestellen, draag je bij aan een beter milieu en aan het welzijn van de dieren. We streven ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren en een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. Bij ons koop je niet alleen lekker en gezond vlees, maar ook een duurzaam en verantwoord product.

Ons varkensvlees is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor regulier vlees. Het is niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je gezondheid. Ons vlees is rijk aan voedingsstoffen en bevat over het algemeen weinig vet.

 

Bestel ons regeneratieve varkenvlees direct via onze webshop

Bestel nu ons regeneratieve varkensvlees via onze webshop en ontdek zelf de heerlijke smaak van een eerlijk en duurzaam product. Wij zijn trots op ons varkensvlees en zijn ervan overtuigd dat het een uitstekende keuze is voor elke liefhebber van lekker eten.

Bij ‘t Krulstaartje zijn we altijd op zoek naar manieren om onze regeneratieve landbouwpraktijken te verbeteren en ons vlees nog duurzamer en gezonder te maken. We geloven dat we een verschil kunnen maken en een positieve impact kunnen hebben op de wereld om ons heen.

Als je op zoek bent naar duurzaam en verantwoord varkensvlees, dan ben je bij ‘t Krulstaartje aan het juiste adres. We bieden een persoonlijke service en garanderen de kwaliteit van ons vlees. Bestel nu via onze webshop en geniet van een heerlijk stukje vlees dat niet alleen goed smaakt, maar ook goed is voor het milieu en het welzijn van de dieren.

Onze populairste regeneratief varkensvlees pakketen